Despre mine

Salut! Eu sunt Andrei Mastan și vreau să vă povestesc câte ceva despre mine din moment ce suntem în secțiunea "despre mine". De mic am fost foarte atras de fotografie și video. Am început să fotografiez în anul 2010 la o nuntă în familie și mi-a plăcut extrem de mult experiența acelui eveniment și am vrut mai mult, am vrut să merg mai departe pe drumul acesta. Atunci eram fotograful acela tipic care punea camera pe automat și apăsa un buton, de aici și percepția oamenilor "Ce mare lucru să fi fotograf? Apeși pe un buton și gata". Și era adevărat, în mare asta făceam, dar am vrut mai mult de la mine, am vrut să ofer cât mai mult clienților mei. Așa că în 2014 am făcut un curs de fotografie la Cluj, iar de la fotograful care știa putină compoziție și 2-3 chestii, am ajuns să stăpânesc tot în doar câteva luni. Între timp m-am jucat puțin si cu partea de video, iar in ultimul an de liceu am zis ca vreau la facultate de film. Și uite așa am plecat din Zalău în București în 2016 la Facultatea de Arte "Geo Saizescu". În cei 3 ani de facultate am realizat documentare, clipuri, am lucrat cu actori și artiști, am filmat 2 scurtmetraje, am lucrat aproximativ 2 ani la trupa Voltaj și am ajuns pe cele mai mari scene din țară, cele mai mari concerte și inclusiv un turneu în Canada. Am făcut multe în 3 ani, am învățat foarte multe și am adus totul cu mine în Sălaj. 

Investesc în mod constant în mine prin cursuri, workshopuri, aparatură, lentile, lumini, programe de editare, tot ce am nevoie pentru a scoate cele mai bune rezultate și pentru a oferii cât mai mult clienților mei. 

Cea mai mare plăcere a mea este sa fotografiez un eveniment, să interacționez cu oameni faini, să le fiu alături și să surprind cele mai faine și mai importante momente din viața lor.

Nu aș da meseria asta pentru nimic!

                                                                       

Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In